06 30049738 unmani@ilcielo.org
Home » Klachten verminderen » Wat is het belangrijkste om te zorgen dat je gezond blijft?

Wat is het belangrijkste om te zorgen dat je gezond blijft?

by | 3 feb, 2021 | Klachten verminderen, stress

In deze tijd als vervolg van lockdown kom je tegen mensen die stress ervaren omdat ze moeten hun leven aanpassen, sommige krijgen te druk, anderen kunnen niet meer werken en heeft financieel zwaar en wie werk thuis heeft vaak last van het slecht tijdelijk kantoor in huis.

Zonder te praten over wie besmet is geweest of heeft dierbaren verloren danks het virus Covid19.

Maar weet wel goed wat is belangrijk om gezond te blijven?

Hier tips die kunnen wel helpen.

Goed slapen, dit is echt nummer 1 want als je niet goed slaapt, laad je niet en dan is je energie te laag en zonder energie word je ziek.

Goed slapen begint met veel licht in de ochtend door je heen laten komen, je zou denken nou hier in Nederland makkelijk gezegd maar er is weinig zon. Ja klopt maar licht heb je elke dag ook als de hemel grijs is. Wat ik doe in die grijzen dagen dan is vit. D in de ochtend innemen.

2- Tijd nemen voor jezelf dat doe ik door behandeling regelmatig te ontvangen die zorgen dat mijn zenuwstelsel in balans blijft, zo kan ik meer lachen over dingen die niet goed gaan i.p.v. in boosheid barsten, trouwens ik kon vroeger heel snel boos reageren. Toch is ook dit in balans nu dankzij veel pauze nemen, minder dagen gaan werken en ik weet zeker dat regelmatig craniosacraal behandelingen ontvangen heeft me ontzettend geholpen. Dus kom op tafel regelmatig voor een lichaamsgericht behandeling.

3- niet overbodig eten, zo kan ik ook lekkere dingen eten die soms niet gezond zijn.
Wel ik heb sinds kort uit van mijn menu brood gehaald want mijn darmen hadden geen zin in meer en ik heb ook nooit echt veel zoete dingen gegeten.
Dus mijn advies zo min mogelijk alles dat suiker inhoudt uit van de tafel dus ook koolhydraten.

4- Bewegen en drinken, heel goed om je hersenen schoonhouden letterlijk en figuurlijk, Je lymfatisch stelsel die waterig is, wordt gepompt met beweging een meer je drink beter je bindweefsel en cellen actief houdt.

Je energievelden leren kennen en voelen.  Persoonlijk denk ik dat ons energieveld het belangrijkste is van alles die ik hierboven genomen heb. Energie is liefde, licht, emoties, onze zintuigen, het plezier van het leven.
Ik ben niet iemand die kan makkelijk zijn leven structureren ook als vrij praktisch ben, en ik wil altijd anders proberen en doen, daarom sinds heel jong heb ik geleerd mediteren en heb ik me verdiep in energie ook door craniosacraal therapie.

Alle klachten hebben een oorsprong in het energetische veld die hoort bij het lichaam.

Voordat je een fysieke pijn of ziekte ervaart wordt iets manifesteert in ons energieveld als negatieve gevoel, emoties en/of gedachten als vervolg van iets traumatische of stressvol. In het moment dat je het negeert gaat dieper in het lichaam gemanifesteerd.

Wil je meer indiepen ook in wat betreft energie. In mijn e-boek kan je snelle oefeningen leren om stress te verminderen door het versterken en het gebruik maken van je energie.

Here the English version.

Over Unmani

Het is mijn passie om mensen met stress en fysieke klachten te helpen om meer balans en plezier te beleven, en om naar hun lichaam te luisteren en zo weer vrienden met de stilte te worden, waardoor stress en pijn verminderen.

 

 

volgt me op facebook

Gerelateerde artikelen

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin