06 30049738 unmani@ilcielo.org

 Ciao a tutti!

Ik ben Unmani, Italiaanse vrouw geboren in 1962 en sinds 1996 woonachtig in Amsterdam waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Ik werk als biodynamische cranio sacraal therapeut en daarnaast geef ik ook massages, voetreflexologie en borstweefselbehandelingen.

Ik geef ook cursussen in massage en voetreflexologie in zowel het Engels als in het Nederlands. Ik vind het erg leuk om les te geven!

In 2002 ben ik mijn praktijk en school begonnen.

Ik ben mijn zus enorm dankbaar dat ik, door haar te willen helpen, de mooiste vorm van therapie heb leren kennen. Aldus heb ik mijn missie en passie gevonden.
Craniosacraal therapie was niet alleen goed voor mijn zus, maar het was ook de beste therapie ooit om mijn geboortetrauma te verlichten.
Dat heeft mijn leven pas echt op een ander niveau gebracht en daarom wil ik iedereen die hiervoor open staat, jij ook misschien, helpen om meer rust en plezier in je leven te ervaren.

Mijn ervaring als therapeut

In mijn leven heb ik heel vaak moeten leren omgaan met zaken die we meestal niet willen meemaken, zoals de dood en ziekte van vrienden en familieleden. Dat heeft mij geleerd om mijn klanten zonder vooroordelen te accepteren en te ondersteunen in moeilijke tijden.

Het leven is liefdevol en plezierig en door momenten van stilte en ‘no mind’ ongelofelijk leerzaam.

Door het geven en ontvangen van biodynamische craniosacraal behandelingen heb ik geleerd om als therapeut op een liefdevolle manier te werken, contact te maken met de bronnen van het leven die ook in ons fysieke lichaam zijn te vinden en die ons gezond houden.

Het blijft me verbazen hoeveel vooruitgang het mijn klanten brengt, op verschillende niveaus, binnen hun sociale leven, op het werk, in relaties en ook bij fysieke, emotionele en cognitieve klachten.

Mijn Master Osho en het dagelijks mediteren hebben mijn leven op een andere niveau gebracht en ondersteunen mijn therapeutische werk.

Unmani M. Casalini
Volg mij op Social Media:

 

 


Wellness Institute 

2008 -2011

NewYork/Amsterdam

Opleiding

Biodynamic Craniosacral

 

 ICSB

1994

Puna – India

 Opleiding

Craniosacral Balancing

 

 

Osho Multiversity

 

1991

Puna – India

Opleiding

Holistic massage

 

Life Stream Institute

2018

Amsterdam

Opleiding

Borstweefseltherapie

School voor voetreflexologie

2008

Amsterdam

Opleiding

Reflexologie

Hoe klanten mij ervaren

Een behandeling bij Unmani is ontzettend fijn, het voelt vaak alsof de tijd stilstaat. Ik voel me bij haar totaal op mijn gemak en ben altijd heel blij en ontspannen als naar huis ga. Unmani is heel hartelijk, neemt de tijd, heeft veel inzicht en soms ben ik verbaasd over wat ze allemaal ziet en weet. Ook verdiept ze zich in specifieke klachten. Ze is heel betrokken. Ik vind haar heel bijzonder en kan iedereen aanraden behandelingen bij haar te nemen.
Maja

ING

Nadat ik kennis had gemaakt via een eerste behandeling met Monica wist ik niet of dit effect zou hebben op mijn pijnklachten in nek schouders en aangezicht. Gaandeweg bleek dat er meer spanning in mijn rug zat. Bij de derde behandeling voelde ik duidelijk dat het werkte. Momenteel heb ik een ontspannen nek en schouder en merk ik dat het ook doorwerkt in mijn functioneren. Zeker aan te bevelen!
Hennie

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing van je klachten?

De praktijk

Il Cielo is de Italiaanse vertaling van de hemel. De keuze voor deze naam komt uit I Tijng  orakels, toen ik een vraag stelde over het beginnen van mijn praktijk. De hexagram was de hemel boven de hemel: “De Schepper”, de eerste hexagram van I Tijng. Ik vond het dan ook een hele mooie naam, en langzaam heb ik ontdekt hoeveel deze naam klopt.

Ik werk op een niveau waar mensen een hele diepe ontspanning ervaren en tegelijkertijd gebruikt het lichaam de genezingskracht van de stilte en energie.

Als je denkt aan de hemel, denk je toch aan stilte en energie?

Nou ja, ik vind het in ieder geval echt een passende en ook hele mooie naam.

De praktijkruimte is in de Staatsliedenbuurt en het is een praktijk waar ik een kamer huur.

Het parkeren is helaas niet gratis, maar het is wel makkelijk te vinden.

Openbaar Vervoer:  met bus 21 (halte Kostverlorenstraat) 1 min. loopafstand, bus 18  en tram 3 (halte Frederik Hendrikplantsoen) 5 min. loopafstand, tram 5 (halte Marnixplein) 7 min. loopafstand.

De praktijk heeft een groot wachtruimte dus je kan bellen en binnen wachten.

De praktijk is op beganegrond dus is ook rolstoel toegankelijk.

Boek online

Afspraken maken is mogelijk via mijn online boekingssysteem. Je kunt dan zelf via mijn systeem bekijken wanneer ik beschikbaar ben. Zo kun je makkelijk een geschikte datum en tijd vinden en snel je afspraak boeken en ook verzetten als dat nodig is.

Il Cielo

Schaepmanstraat 104

1051JG Amsterdam

06-30049738

unmani@ilcielo.org

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!