06 30049738 un.ilcielo@gmail.com
Zou je zonder moeite en met plezier

vrij van stress en pijn willen leven?

Het kan!

Word je moe en/of angstig wakker in de ochtend?

De dag beginnen met een negatief gevoel en zonder zin is niet de beste start. Het voelt alsof je geen controle meer over je leven hebt. Emoties en pijn leiden je dag. Je bent continue bezig en aldus vergeet je dat je ook aandacht en liefde nodig hebt…

Bouwt de pijn in je nek zich op?

Je werkt achter de computer en je begint te merken dat je moe wordt, je ogen tranen, je nek is gespannen en de spieren vanaf je schouders tot aan je hoofd trekken en de hoofdpijn begint….

Ben je te veel aan het piekeren?

Je ziet meteen wat verkeerd is, je ziet de zon niet meer schijnen. Je zit gewoon totaal in je hoofd en ziet alleen maar problemen…

Ik kan je ‘Health Facilitator’ worden

Heb je ooit serieus gedacht dat je jezelf geneest?

Ik kan je helpen zodat jij je weer beter gaat voelen en leven, maar uiteindelijk ben jij degene die jezelf heelt!

Het is nu tijd om met plezier voor jezelf te zorgen en ook te begrijpen dat jij de enige bent die jezelf kan helen.

We genezen als we ons in goede conditie houden en dat gebeurt van binnen.

Vooral liefde, plezier en stilte zijn de 3 sleutels van de helende reis.

Hoeveel weet je over je lichaam? Hoe vertaal je een pijn bericht?

Hoe verander je je negatieve gedachten?

Ik vind het heel belangrijk dat mijn cliënten hun lichaam, emoties en gedachten leren kennen.

Ik vind het vooral belangrijk dat je in stilte kunt ontspannen en dat je die stilte leert te vertrouwen.

Stilte is de levensbron, licht is het kanaal in en rond onze cellen en energieveld waarin de stilte actief is.

Ons zenuwstelsel en bindweefsel communiceren met alle cellen door vloeibaar licht .

Omdat ik deze bronnen in jou kan herkennen, noem ik mezelf ‘health facilitator’.

In feite heel je jezelf door de stilte. Ik breng je ernaar toe, daar waar je je diep ontspannen mag en waar je vermogen tot zelfgenezing nog meer geactiveerd wordt.

“Ik heb  duizend mensen met stress en fysieke(chronische) klachten geholpen om meer balans en plezier te beleven, naar hun lichaam te leren luisteren en vrienden met de stilte te worden waardoor stress en pijn kunnen worden los gelaten”

Specialisatie

Biodynamische Cranio Sacraal Therapie

Ayurvedische massage

Holistische massage

VLOW® Borstweefsel

behandeling

Voetreflexologie

Ook jij kan rust ervaren, en vrij van pijn met plezier leven!

Vrolijk je dag beginnen

Je zult je rustiger voelen en blij om je dag te beginnen. Je kan je werk zonder moeite doen en je kan weer van je leven genieten.

Vrij van hoofd/nekpijn voelen

Je spieren voelen ontspannen, waardoor je nekpijn niet meer zo sterk aanwezig is. Je weet niet meer wat hoofdpijn is, en je bent bijna vergeten hoe het was toen de spanning en pijn je dag leiden.

Liefdevol voelen en denken

Je hoofdpijn vermindert, en je vergeet je negatieve gedachten. Je concentratie is beter, en je voelt je trots omdat je een goede stap gedaan hebt naar een plezierig leven met open hart.

Ervaringen van mijn cliënten

“Sinds een paar jaar ga ik een paar keer per jaar naar Unmani voor een craniosacraal behandeling. Ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen! Als gevolg van een val heb ik problemen met mijn wervelkolom, nek en schedel. Na een revalidatie-traject gaat het veel beter, maar ik blijf wel altijd last houden van wervels en ribben die van hun plek gaan. En de spanning in mijn schedel komt ook om de zoveel tijd terug. Dat geeft veel pijn. Fysiotherapie kan daar niks mee. Manuele therapie hielp wel om de boel recht te zetten, maar van die behandelingen had ik steeds veel napijn. En dat werd steeds erger. Alsof mijn lichaam dat ‘geweld’ niet meer aan kan. Het fijne van de behandeling van Unmani is voor mij, dat zij de spanning uit mijn schedel haalt, en wervels en ribben terug kan zetten, maar op een manier die heel zacht is. Daardoor heb ik geen napijn meer en voel ik me veel fijner na elke behandeling. Ik merk dat het steeds langer duurt voor ik weer een behandeling nodig heb!” Roelie 42 jaar

Ik kom nu al ruim 3 jaar bij Il Cielo bij Unmani voor cranio sacraal behandelingen en een enkele keer een massage. De massages zijn heerlijk en bij de cranio sacraal behandelingen heb ik altijd veel baat.

Na blaaskanker een operatie en chemospoelingen rechtstreeks in mijn blaas heb ik al 10 jaar lang blaas en nier problemen. Telkens als ik bij Unmani ben geweest zijn de klachten en problemen altijd een stuk minder.

Heb ik weer eens hoofdpijn of migraine en last van meer rugpijn dan normaal (ik heb een hernia gehad) dan verdwijnen die al tijdens de behandeling en heb ik er dagen geen tot weinig last van.

Kortom ik ga graag naar Unmani omdat zij mij altijd helpt met het verlichten van mijn chronische problemen. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen

Rieneke 58 jaar

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is mogelijk dat je een deel van de behandeling vergoed krijgt van de verzekering omdat ik lid ben van de volgende beroepsverenigingen:

VBAG licentie      2050517

NCSV registratie 255-0214

RBCZ registratie 911130R

Wil jij ook rust in je dag ervaren en zonder nekklachten en hoofdpijn leven?

Hoe genezing ontstaat

Met mijn behandelingen, zoals massage en cranio sacraal therapie, werk ik vooral gericht aan de verbetering van de doorbloeding, de lymfe, de fascia, de cellen en het energie veld.

Via ons fascia (het bindweefsel) en ons zenuwstelsel communiceren alle delen van het lichaam met elkaar door vloeibaar licht. Dat helpt ons om ons energielichaam meer in balans te houden. Het houdt ook de stofwisseling actief en heeft invloed op onze emoties en gedachten.

Het hersenvocht (ook cranio sacraal vocht genoemd) is vol van licht: een energievorm  die iedere levende cel uitstraalt.

Stilte is een belangrijk moment van genezing, en dat gebeurt heel diep tijdens de craniosacraal behandeling.

Je voelt je alsof je bijna in slaap valt en op dieper niveau gebeurt de genezing. Je energie is nu beschikbaar om je te helen, en door de snelheid van het licht wordt dit proces versnelt.

Speciale trajecten gericht op jouw klachten

In mijn 15 jaar ervaring heb ik geleerd hoe ik het beste vrouwen met nek- hoofdpijn en stress kan helpen.

Hiervoor heb ik verschillende trajecten opgesteld, hieronder kun je erover lezen.

Heb je interesse en wil je meer weten?

Kijk welke traject voor jou het beste is en neem dan contact met me op of boek direct een kennismaking  afspraak!

Reis naar innerlijk rust

om stress te verminderen

Dit is een introductie behandeling gericht op stress te verminderen, om de kracht van stilte en zacht aanraking die door een cranio sacraal behandeling te ervaren is ondergaan. We gaan er samen voor zorgen dat je meer rust in jouw lichaam en geest ervaart, waardoor je leven verbetert, je genezing vermogen actiever worden en je zenuwstelsel in rust komt.

Reis naar vrijheid

om stress te verminderen

Dit traject is bedoelt om je te leren met stress te omgaan en je zenuwstelsel in rust en balans brengen door mede van diepe stilte gestelijk en lichamelijk te ervaren.

Ook hier kan craniosacraal je fysieke en/of emotionele trauma uit van je lijf sturen, want het werkt heel zacht maar heel diep.

 

Reis naar innerlijk licht

om vrij van nek- en hoofdpijn leven

Dit traject is bedoeld voor wie heeft last van nek, hoofdpijn en stress en hier graag vanaf wilt komen.

Na dit traject zul je duidelijk lichamelijk en geestelijk het verschil voelen, om hoe het is  zonder dagelijkse klachten te kunnen leven.  

 

Wil je losse behandelingen boeken? of een abonnement zonder een specifiek traject nemen?

Losse behandelingen:
€ 70 per 60 min. behandeling, €  80 per 75 min. behandeling,  € 90 per 90 min. behandeling

Abonnementen

Regelmatig door het jaar geef ik de mogelijkheid om abonnementen zonder en specifiek traject.

Ben je geïnteresseerd?  Neem dan contact met me op.

Ik heb vooral cranio sacraal behandelingen gehad van Unmani en die waren allemaal goddelijk. Ik beland al snel in een diepe vorm van slaap of trance, maar de overige tijd tintelt er van alles en voel ik spanningen bewegen en verplaatsen en weg kriebelen, terwijl bij craniosacraal massage bijna geen aanraking is! Heel wonderlijk. Soms is het hard werken voor mij omdat er aan bepaalde knopen wordt gewerkt en dat doet op een diep niveau pijn of het geeft angst. Unmani denkt en werkt op al die diepere niveaus. Heel fijn! Sabine

schrijver

Unmani is een hele fijne craniosacraal therapeute.

Ze neemt de tijd voor je en stelt gerichte vragen om haar behandeling aan te passen aan jouw lijf. Ik heb veel minder last van mijn scoliose (vergroeiing in mijn rug) sinds ik mij regelmatig laat behandelen bij Il Cielo. En ook het vocht dat ik voornamelijk in mijn benen vasthield, wordt steeds minder.

Simone

media marketing

Bij deze bijzondere dame kan je altijd terecht! Zij helpt je goed en is gewoon fantastisch, zeer vakbekwaam en bijzonder meewerkend en flexibel, helpt je altijd met net het beetje meer service dan dat je gewend bent elders. Zij heeft mij helemaal van mijn afschuwelijke klachten afgeholpen. Jaren liep ik hiermee bij andere behandelaars, waaronder zeer bekende orthopeden, en zij konden mij niet helpen. Sinds ik bij Unmani ben is alles hersteld en ik ben daarom in….il cielo. ..in de hemel en kan weer genieten van mijn leven. Ik ben je uiterst dankbaar hiervoor….it changed my life….dankjewel is niet genoeg voor wat je voor mij gedaan hebt en toch zeg ik het……dankjewel. ..mille grazie. .. Petra

Tandarts

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt tijdens een craniosacraal behandeling?
In het begin van de behandeling zorg ik dat je hersenactiviteiten, dus je zenuwstelsel, rustiger worden. Dit doe ik met hele lichte aanraking.

Ik nodig op deze manier je genezingskracht uit om actiever te worden.

Je voelt een diepe rust, alsof je bijna in slaap valt, maar je bent wel aanwezig in een diepe stilte.

Tegelijkertijd beginnen alle fysieke en mentale spanningen te verminderen, spieren, banden, fascia te ontspannen en los te worden. Soms kan je dat zelf ervaren en voelen. Vaak ben je zo diep in rust dat je het niet merkt, maar je zul daarna de veranderingen en verbeteringen duidelijk voelen.

Kan ik me voorbereiden op het traject?
Wanneer je start met een van de trajecten krijg je een vragenlijst, hierin stel ik een aantal vragen waar je van te voren alvast over na kunt denken. Deze vragenlijst ontvang ik dan graag voor de start van het traject, zodat we direct van start kunnen gaan met de eerste behandeling. Daarnaast geef ik je ook advies die je kunnen helpen om je klachten te verminderen.
Waarom zijn de trajecten zoveel goedkoper per behandeling?

Ik weet uit ervaring dat de klachten helaas niet zijn verdwenen na een enkele behandeling. De resultaten zijn zoveel beter wanneer je een van de trajecten doorloopt. Daarom geef ik korting op de trajecten en ook extra gratis behandelingen!

Hoe loopt de betaling van de trajecten en abonnementen?
Betaling van trajecten en pakketten kan in 1 of 2 keer gedaan worden, vanaf het moment dat we samen akkoord zijn gegaan.

Een deel voor het begin van de behandelingen en het andere deel na 2 maanden, of het hele bedrag voor het begin.

Betaling kan via de bank en/of contant, na elke behandeling krijg je een nota voor je verzekering.

Neem contact op

Wil je een traject volgen?

14 + 13 =

Praktijk informatie:

Openingstijden praktijk:
Woensdag, donderdag, zaterdag
10:00 t/m 20:00

Bij je thuis:                                               
Vrijdag 10:00 t/m 20:00

♥ 06 300 497 38

Oostzaanstraat 46
1013WN Amsterdam
Noord-Holland

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 24 uur. Indien dit niet binnen 24 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, wordt de tijd welke ik voor je gereserveerd had in rekening gebracht.

Wil jij weer lekker zonder klachten en vol energie leven?

Laten dan we samen bekijken welk traject het beste bij jou past!