SPECIAL VOOR JOU EEN EENMALIG UNIEKE KANS!

Klik deze pagina niet weg dan is deze kans ook weg…

 Ik heb het e-book via email naar je opgestuurd.

Hoe je kan je in 75 min. behandeling diep ontspannen

en ervaren al 20% van de stress die je voelt verminderen,

opnieuw energiek en blij voelen, en zeker zijn

dat je geen burn-out gaat krijgen.

 

 

 

 

Als je wilt weten hoe je stress kan verminderen en positiever kan denken, vergeten over je klachten en full power leven je bent op de juiste pagina beland.

 

Twee verhalen uit het praktijk

Z

Heb je last van je nek en voel je spanning in je schouders en spieren?

Z

Wissel je tussen heel moe zijn en niet kunnen stoppen?

Z

Heb je regelmatig hoofdpijn?

Z

Heb je te maken gehad in de laatste maanden met vervelende gebeurtenis?

Z

Heb je moeite met uitvoering van taken?

Z

Word je snel boos en geirriteerd?

Ik kan je 100% verzekeren dat je ook uit je pijn en stress kan komen!

Wanneer je leeft, ben je gezond ook als alleen maar 50% van je immuunsysteem goed functioneert en dat betekend dat iedereen kan herstellen en/of zijn conditie verbeteren.

Ik wil graag je helpen. 

Ik doe dat vooral door biodynamische craniosacraal behandelingen geven en samen met je zorgen dat  wat je nodig hebt te veranderen het makkelijk kan, daarnaast gebruikt ik ook massage en voetreflexologie.

Biodynamische craniosacraal therapie is een wonder therapie, ik ben helemaal verliefd op en ik adviseer iedereen om het te proberen. Het is een vorm van lichaamstherapie die je zenuwstelsel in balans brengt en je energieveld uit van chaos haalt. Dan komt alles terug in zijn plek, de puzzel is nu een duidelijk beeld en alles is terug aan zijn optimale potentie en dan voel je vrij van pijn, blij en dankbaar dat je jezelf de kans gegeven hebt om dit te ervaren.

De diepe innerlijk stilte dat je ervaart tijdens de behandeling  brengt je op een niveau waar je dieper in contact met je zelf komt en zo genees je veel sneller.

Masseren helpt je ontspannen en oxytocine ( de zo genoemde knuffelhormoon) produceren, dit vermindert stress en geeft het gevoel van plezier en vertrouw.

 

EEN UNIEKE KANS VOOR JE 

om een keer te komen ervaren wat ik voor je kan betekenen.

 

Ik zou wel gewoon de volledige prijs aan je vragen ook omdat als je vergoed bent voor alternatieve geneeswijzen kan je mijn behandelingen vergoed krijgen, maar ik vind zo belangrijk dat je kan dit fantastisch vorm van therapie ervaren en de echte resultaten die kan het je geven, voelen, dat ik nodig je uit om deze unieke kans te nemen.

Je gaat meer energie voelen omdat je zenuwstelsel meer in balans is en je weerstand opnieuw optimaal werkt, je voelt totaal in je kracht.

Je nek en schouders bewegen opnieuw makkelijk en de spanning en pijn is weg binnen een paar behandelingen.

Je kaak spieren voelen suppeler en voel je minder boos.

Je zal je dagelijk hoofdpijn alleen maar een paar keer per maand of helemaal niet meer hebben.

WAAROM KAN IK JE ZEKER HELPEN?

“Sinds 2017 kom ik bij Unmani voor cranio sacraal therapie. Deze behandelingen passen voor mij een integrale en holistische aanpak om mijn gezondheid op peil te houden. Vooral in stressvolle periodes ervaar ik de behandelingen als zeer rustgevend en prettig. Daarna slaap ik altijd heerlijk. Verder heeft Unmani mij een paar keer behandeld na een acuut probleem, waaronder een verkeersongeluk. De behandeling zorgde dat ik me meteen een stuk beter voelde en heeft mijn herstel ontzettend versneld.”

Niky, 34

 Mijn eerste opleiding  van craniosacraal therapie heb ik in 1994 gevolgt.

Sinds 2002 heb ik een praktijk in Amsterdam en sinds 2011 werk ik als biodynamische craniosacraal therapeut.

In alle die jaren heb ik meer dan 1000 mensen geholpen met alle soorten klachten.

In de laatste jaren merk ik dat de klachten die mensen ervaren stijgen onnoodelijk  i.v.m. te veel prikkels vooral werkdruk, social media, wifi boven op de normale dagelijks activiteiten.

Ik heb clienten die lang geleden zijn gekomen i.v.m. klachten maar ze blijven komen jaren lang omdat ze weten dat echt goed voor hun gezondheid is.

Wat ik kan trots van zijn is dat ze hebben nooit een burn out opgelopen sinds bij me komen voor behandelingen, want ze hebben geleerd om hun stress in de grenzen te houden en dus  min mogelijk kans van pijn en uitputting krijgen.