SPECIAL VOOR JOU EEN EENMALIG UNIEKE KANS!

Klik deze pagina niet weg dan is deze kans ook weg…

 Ik heb het e-book via email naar je opgestuurd.

Hoe je kan je in 70 min. behandeling diep ontspannen

en ervaren al 20% van de stress die je voelt verminderen,

opnieuw energiek en blij voelen, en zeker zijn

dat je geen burn-out gaat krijgen.

 

 

 

 

Als je wilt weten hoe je stress kan verminderen en positiever kan denken, vergeten over je klachten en full power leven je bent op de juiste pagina beland.

 

♥  Kennismakingsafspraak, normaal € 80, nu slechts € 50!

Een verhaal uit het praktijk

5 jaar geleden een collega heeft een van zijn clienten aan me doorverwijzen.

Hij was in zijn 60 en kwam binnen met een hele onrustig gedrag en voordat hij uitleg wat was met hem aan de hand, zei die:

Ik heb van alles geprobeerd en niks heeft me geholpen, ik geef me hier de laatste kans, als ook dit niet werk, wil ik alleen maar dood gaan.

Ik schrikt van binnen, ik vond het zo zielig voor hem, ik kon in zijn ogen zien de wanhoop !

Hij had een whiplash 10 jaar vroeger gehad als vervolg van een auto ongeluk en dat had zo veel klachten veroorzaakt dat hij totaal gestresd en gevreten was en dus kon hij niet meer werken en hij ging zo failleert, hij was psycholoog.

Zijn klachten waren extreem: hij trilt letterlijk, ik kon het zien, en kon ook duidelijk voelen tijdens de behandeling dat zijn sympathisch, parasympathisch en socia zenuwstelsel totaal uit balans waren.

Hij kon moeilijk slapen, gebruikt hij dan slaappillen die soms ook niet werkten en dus kon hij vaak alleen een paar uurtje slapen.

Hij kon niet meer concentreren, hij kon geen sterk geluid dragen en dus ging niet meer zo vaak uit ook omdat conversaties met meerdere mensen waren onmogelijk. Hij was ook dus heel moe de hele dag en gewoon klaar me en daarbij zijn vrouw klacht continue over zijn conditie en het feit dat hij was niet meer de man van vroeger.

Hij voelde hopeloos, ik wist ook niet wat ik ermee moest, maar heb ik hem heel goed kunnen helpen.

Na 3 of 4 behandelingen hij trilde niet meer, hij kon beter de geluiden dragen, het slapen was niet altijd makkelijk maar veel beter en je kon in zijn gezicht zien de blijheid en dankbaarheid, het leven kwam stap voor stap terug.

Hij kwam regelmatig voor 1 jaar lang  en dat is de beste keuze van zijn leven geweest, want daarna was hij een nieuwe man, zijn vrouw was ook blij om te zien haar man terug.

Hij kon in principe alles opnieuw en dat heeft letterlijk zijn leven gered.

Dit is een situatie die ik in mijn praktijk ervaart heb maar ik heb veel mensen kunnen helpen die minder eftig klachten hadden, maar ik leg het aan je uit want  je hebt misschien de helft van de klachten of nog minder van mijn client, en ben je bang dat je niet vanuit zal komen.

Ik kan je 100% verzekeren dat je ook uit je pijn en stress kan komen!

Als ik heb deze man goed kunnen helpen dan kan ik je ook zeker helpen.

Wanneer je leeft, ben je gezond ook als alleen maar 50% van je immuunsysteem goed functioneert en dat betekend dat iedereen kan herstellen en/of zijn conditie verbeteren, ik wil graag je helpen. 

Ik doe dat vooral door biodynamische craniosacraal behandelingen geven en samen met je zorgen dat je wat nodig hebt te veranderen het makkelijk kan, daarnaast gebruikt ik ook massage en voetreflexologie.

Biodynamische craniosacraal therapie is een wonder therapie, ik ben helemaal verliefd op en ik adviseer iedereen om het te proberen. Het is een vorm van lichaamstherapie die je zenuwstelsel in balans brengt en je energieveld uit van chaos haalt. Dan komt alles terug in zijn plek, de puzzel is nu een duidelijk beeld en alles is terug aan zijn optimale potentie en dan voel je vrij van pijn, blij en dankbaar dat je jezelf de kans gegeven hebt om dit te ervaren.

De diepe innerlijk stilte dat je ervaart tijdens de behandeling  brengt je op een niveau waar je dieper in contact met je zelf komt en zo genees je veel sneller.

Masseren helpt je ontspannen en oxytocine ( de zo genoemde knuffelhormoon) produceren, dit vermindert stress en geeft het gevoel van plezier en vertrouw.

 

EEN UNIEKE KANS VOOR JE BEDACHT 

om een keer te komen ervaren wat ik voor je kan betekenen.

Ik zou wel gewoon de volledige prijs aan je vragen ook omdat als je vergoed bent voor alternatieve geneeswijzen kan je mijn behandelingen vergoed krijgen, maar ik vind zo belangrijk dat je kan dit fantastisch vorm van therapie ervaren en de echte resultaten die kan het je geven voelen dat ik je uitnodigt deze unieke kans te nemen.

Z

Heb je regelmatig hoofdpijn?

Z

Heb je last van je nek en voel je spanning in je schouders en spieren?

Z

Wissel je tussen heel moe zijn en niet kunnen stoppen?

Z

Heb je te maken gehad in de laatste maanden met vervelende gebeurtenis?

Z

Heb je moeite met uitvoering van taken?

Z

Word je snel boos en geirriteerd?

Je gaat meer energie voelen omdat je zenuwstelsel meer in balans is en je weerstand opnieuw optimaal werkt, je voelt totaal in je kracht.

Je nek en schouders bewegen opnieuw makkelijk en de spanning en pijn is weg binnen een paar behandelingen.

Je gaat meer energie voelen omdat je zenuwstelsel meer in balans is en je weerstand opnieuw optimaal werkt, je voelt totaal in je kracht.

Je kaak spieren voelen suppeler en voel je minder boos.

Je zal je dagelijk hoofdpijn alleen maar een paar keer per maand of helemaal niet meer hebben.

  Ik kan je niet helpen als:

  • Je denkt dat de verantwoordelijk van je situatie ligt uit je handen, de oorzaak ligt uit je control.
  • Je vertrouw niet dat je situatie te veranderen is door lichaamsgericht behandelingen.
  • Je denkt ik ga het proberen maar ben je niet klaar om echt je leven te veranderen en ben je bang om met je emotie te confronteren.
  • Als je een tia of hersenen infart in de 3 laatste maanden heb gehad

Ik kan je wel helpen als:

  • Je wel open staat om veranderingen in je dagelijks leven te creeren.
  • Omdat je gelooft in de connectie tussen energie, emoties, lichaam en geest.
  • Je vertrouw dat verbeteringen mogelijk zijn ook als moet je veel tijd erin besteden.
  • Het is nu tijd om je klachten en pijn te aanpakken anders gaat het echt mis met je.
  • Je denkt dat je chronische stress hebt.

WAAROM KAN IK JE ZEKER HELPEN?

Twee zijn de belangrijkste punten dan mijn behandelingen succesvol maken

1. Er zijn craniosacraal therapeuten in Nedereland maar heel weinig Biodynamische craniosacraal therapeuten. Biodynamische aanpak van craniosacraal therapie verschil heel groot aan de craniosacraal therapie die vooral in Nederland gegeven wordt.

In biodynamische craniosacraal therapie neem ik in belang je hele wezen en je helende vermogen, niet je klachten.  In deze manier je zijn voelt beschermd en laat los alle spanningen en pijn die bestaan en niet meer nodig zijn. Dat beteken niet dat ik geen aandacht geef aan je klachten en je verhaal, maar ik focus aan wat kan beter worden i.p.v. jou identificeren met je klachten. Dit is de grootste verschil met de craniosacraal therapie die vooral in Nederland wordt gegeven waar de therapeut focust op je klachten.

Spanning en pijn zijn een vorm van bescherming die ons lichaam creeert om je door optimaal te functioneren in je beste capaciteit en ook met je communiceren dat iets niet goed met je gaat. Vraag je zelf aan hoe lang is, dat die nekpijn voelt voordat een dagelijks pijn is geworden?

 2. Craniosacraal therapie neemt in belang de anatomie en fisiologie  van het hoofd en dat is essentieel.

Binnen de schedel bestaan membranen (de meningis) die hebben ze connectie met de hele lichaam en kunnen heel veel invloed aan hebben, als deze membranen zijn gespannen kunnen veel klachten oorzaken als verminderen de doorbloeding aan het hoofd, het klemmen van de zenuwen die pijn kunnen oorzaken, de nek en de fascia in de hele lichaam inspannen.

Daarbij de botten van de schedel en aangezicht die gemaakt zijn uit van 22 hebben ze naden tussen om goed te kunnen bewegen om de hersenenvocht optimaal te laten circuleren in de hersenen membranen. Als deze naden beklemd zijn dat kan invloed hebben aan de hele lichaam en ook klemmingen in het lichaam kunnen invloed hebben aan het hoofd bouw.

De meeste lichaamsgericht therapie nemen niet in belang  het bouw van het hoofd en dat kan het reden zijn dat sommige klachten die je hebt als bv hoofdpijn, nekpijn en kaakpijn of spanning niet opgelost kunnen worden.

 

 

Heeeeerlijke massage. En daarna de craniosacraal behandeling. Heel bijzonder hoe mijn lichaam daar op reageert. Ik heb FSHD. Na een jaar van regelmatig afspraken kan ik wel voelen hoe mijn lichaam beter functioneert en meer ontspannen is, mijn spieren hebben ze ontzetten veel bat me en ik kan ook veel beter lopen.

Bedankt!

Heidi

Mijn eerste opleiding  van craniosacraal therapie heb ik in 1994 gevolgt.

Sinds 2002 heb ik een praktijk in Amsterdam en sinds 2011 werk ik als biodynamische craniosacraal therapeut.

In alle die jaren heb ik meer dan 500 mensen geholpen met alle soorten klachten.

In de laatste jaren merk ik dat de klachten die mensen ervaren stijgen onnodelijk  i.v.m. te veel prikkelingen vooral werkdruk, social media en wifi.

Ik heb clienten die lang geleden zijn gekomen i.v.m. klachten maar ze blijven komen jaren lang omdat ze weten dat echt goed is voor hun gezondheid.

Wat ik kan trots van zijn is dat ze hebben nooit een burn out opgelopen sinds bij me komen voor behandeling want ze hebben geleerd om hun stress in de grenzen te houden en dus zo min mogelijk kans van pijn krijgen.