Ben je bang dat je binnen nu en een half jaar door aanhoudende stress niet meer kunt functioneren op je werk, waardoor je ziek thuis komt te zitten?

Ontdek hoe je in 5 minuten per dag voorkomt dat stress binnen 2 maanden 40% van je immuunsysteem opvreet.

Ontdek hoe je je stress snel en eenvoudig kunt verminderen en krijg oefeningen die ervoor zorgen dat fysieke pijn verlicht wordt.

 

Wil je mijn gratis e-boek ontvangen?

Z

JE STRESS NIVEAU METEN EN BEGRIJPEN!

Z

KORTE OEFENINGEN OM SNEL TE ONTSPANNEN!

Z

MEDITATIE OM JE DAG GOED TE BEGINNEN!

 

 

 

 

Even voorstellen…

Ik werk meer dan 15 jaar met mensen die stress en fysieke klachten zoals nekklachten en hoofdpijn ervaren. Ik help hen met veel liefde om er vanaf te komen. Ik geloof dat je lichaam zichzelf kan genezen bij pijn en stress. Het lichaam is namelijk ontzettend intelligent! Het enige dat je moet doen, is je lichaam een handje helpen.

Het is mijn missie en passie om zo veel mogelijk mensen kennis te geven over hoe het lichaam werkt, en ze van hun stress en klachten af te helpen.

Daarom heb ik dit e-boek gemaakt, waarmee je oefeningen krijgt om zelf de eerste stap te zetten. 

Indien je na dit e-boek nog extra begeleiding wil, ben je van harte welkom samen te ontdekken hoe je je leven weer leuk kunt maken, met minder stress en minder pijn!

 

Unmani  

 Wil jij het e-boek ontvangen en meteen aan de slag om te zorgen dat stress je leven niet langer overheerst?

Laat je gegevens achter en ontvang het e-boek meteen in je mailbox!

Privacy PolicyAls je het gratis e-book aanvraagt ga je akkoord met je aanmelding voor mijn e-mail bestand waarin ik je handige tips en af en toe aanbiedingen stuur. Je kan je altijd uitschrijven.