Hoe je in 5 minuten kunt ontspannen na een stressvolle dag!

En binnen een week het verschil voelen!

Ben je bang dat stress zal je leven begeleiden en dus een burn-out of fysieke klachten gaat veroorzaken?

Iedereen ervaart stress, maar je hebt de neiging om op te hangen,  de gebeurtenis blijft in je hoofd, en ben je thuis en na uurtjes blijf je over te pikeren en voel je dus dat geen controle over je gevoelen meer hebt.

Je denkt dat je dit situatie niet kan veranderen en je reacties zo zijn omdat dit jou karakter is.

Dit e-boek helpt je om je stressniveau te meten en te begrijpen.       Je krijgt korte oefeningen en meditaties die kan je rustig thuis implementeren zonder veel tijd te voorspellen en met een fantastisch uitkomt: minder stress voelen en beter met stressvolle gebeurtenis meegaan! Kans om ziek van je stress te worden is een verre gedacht! . Een nieuwe gevoel van vrijheid!

 

Wil jij gratis mijn e-boek ontvangen?

En wekelijks tips over jouw klachten in je mailbox krijgen?

 

Simpele tips met snel resultaten en inzichten

Z

JE STRESS NIVEAU METEN EN BEGRIJPEN!

Z

KORTE OEFENINGEN OM SNEL TE ONTSPANNEN!

Z

MEDITATIE OM JE DAG GOED TE BEGINNEN!

ik werk jaren lang met vrouwen die stress, nek en hoofdpijn ervaren en ik heb geleerd  dat je energieveld is heel belangrijk voor je gezondheid als het fysiek lichaam. Ik leer zo vrouwen te erkennen wat je energieveld is en hoe kan je het meer in balans brengen.

Vanaf het moment dat wifi begon heb ik ook gemerkt dat de energie veld en de zenuwstelsel van mijn clienten zijn meer onder druk en stress is ook verhogen.

Omdat met craniosacraal therapie neem je in belang samen met het fisieke lichaam ook de energieveld kan ik helpen mijn clienten sterker te blijven tegen deze energie straling, en dus stress en pijn verminderen.

Maar je kan ook zelf je energie en lichaam versterken met kleine oefening en de stress dus verminderen en ik heb dit eboek geschreven om tips te geven om je leef te versterken en je helende kracht sterk houden.

 Ik doe zelf de oefening vaak en heb ik veel bat, ik hoop je ook.

 

– Unmani M. Casalini, Il Cielo

Wil jij deze fantastische e-boek ontvangen?