06 30049738 unmani@ilcielo.org
Home » cranio sacraal » De kracht van intentie

De kracht van intentie

by | 20 sep, 2021 | cranio sacraal, Klachten verminderen, meditatie, stress

Gedurende mijn leven heb ik geleerd dat mijn leven in mijn eigen handen ligt. Dat ik zelf controle heb over mijn leven.

Het lijkt niks nieuws, maar als ik om me heen kijk, zie ik veel mensen die van alles “moeten” en zich ongelukkig voelen.  

Het lijkt op een pandemie van het menselijk universum, dat zich afgescheiden voelt van het universum waarvan het eigenlijk volledig een integraal onderdeel is.

Ik heb altijd in het lot geloofd, maar toen besefte ik dat het lot ook kan worden veranderd, als ik bewust beslis wat ik wil dat er in mijn leven gebeurt.

Want door naar mijn hart te luisteren, gebeuren er bijzondere dingen en lijken altijd de juiste dingen op mijn pad te komen.

Dit is wat ik iedereen aanraad. Luister naar je hart en maak keuzes die je leven vrolijk maken, ook als je bijvoorbeeld ziek bent of als je het op dit moment zwaar hebt.

Waarom?

Want degene die daadwerkelijk kan genezen, is niet de therapeut of de dokter, maar jij.

Wat bedoel ik hiermee?

Ik bedoel hiermee dat je zelf je eigen lichaam kunt helen. Als er een probleem is dat je opgelost wil zien, dan kun je daar zelf actie op ondernemen.

Misschien denk je dat de oplossing niet in jouw handen ligt. Dat het niet in jouw macht ligt om een situatie op te lossen, of om te genezen van een emotionele of fysieke pijn. In werkelijkheid ligt de oplossing wél in onze handen.

Ik zie dat mijn cliënten naar me toe komen en onbewust verwachten dat ik de sleutel heb om het probleem op te lossen. Er is duidelijk vertrouwen in wat ik doe en ik heb als therapeut absoluut de tools die jij misschien niet kent, en dat is fijn. Ik zie de behandeling als een samenwerking tussen ons samen. Ik gebruik mijn tools, maar daarnaast is het belangrijk dat je gelooft in de helende kracht van je lichaam en dat je open staat voor liefde en genezing.

Hoe jouw connectie met je eigen hart is, en hoeveel vertrouwen je hebt in je eigen genezingsproces is cruciaal. Dit helpt mij om mijn werk te kunnen doen.

Daarnaast een belangrijke vraag: ben je je bewust van je energie als je besluit om een probleem op te lossen? Ben je je bewust van je overtuigingen, je zelfvertrouwen en in hoeverre je open staat voor genezing?

Zeker het afgelopen anderhalf jaar door de pandemie zijn we er steeds meer van overtuigd dat we niet zelf de macht in handen hebben om dingen te kunnen veranderen, te kunnen helen. Het vertrouwen in de helende kracht van ons lichaam wordt meer op de proef gesteld dan ooit.

Vertrouwen wordt niet geboren vanuit angst. Het ontstaat vanuit het hart, vanuit een open hart, vanuit een hart dat liefheeft. Een hart waar je zelf naar luistert en dat beseft dat we zelf invloed hebben op verandering, herbalancering, genezen. Het creëren van nieuwe mogelijkheden ligt 100% in onze handen.

Zelfs als je de diagnose hebt gekregen van iets dat heel eng kan zijn of als chronisch wordt beschouwd, is er altijd de mogelijkheid om het op te lossen en te veranderen. Je moet je gewoon meer bewust zijn van je bedoelingen en besluiten dat je het volledig wilt.

Hiermee zeg ik niet dat het gemakkelijk is. We zijn het niet meer gewend om zelf ons lichaam te helen. Veel vaker worden symptomen onderdrukt, dan dat er gekeken wordt naar de daadwerkelijke oorzaak.

Als je een fysieke en/of emotionele pijn wil wegnemen, start dan met de volgende vragen:

  • Waar sta ik in dit alles?
  • Wat kan ik doen om de situatie te verbeteren?
  • Hoe kan ik het zo fijn mogelijk voor me maken?
  • Waarom gebeurt dit op dit moment en waarom gebeurt dit bij mij?

Je lichaam heeft het antwoord!

Iedereen heeft de kracht om te veranderen. Als eerste in het hart, in de liefde die je jezelf kan geven en in het besef dat je je leven in de hand kunt nemen en het volledig kunt veranderen. Al is het maar door gewoon op een tafel te liggen om een craniosacraal behandeling of een massage te ondergaan met de bedoeling en verantwoordelijkheid om totaal aanwezig te zijn, in contact met het liefdes- en genezingsproces dat je ondergaat.

Het is niet langer tijd om de verantwoordelijkheid buiten jezelf te leggen. Jezelf te vertellen dat je “pech” hebt als je op dit moment een ziekte hebt. Of dat het je eigen schuld is, en dat je jezelf daarom afwijst. Zo ontzeg je jezelf de aangeboren kracht die ieder van heeft. Om lief te hebben en jezelf te genezen.

Ik wacht met dit bewustzijn op je in mijn praktijk. Als je komt, zal ik je vragen: wat is je bedoeling vandaag? Wat wil je dat er met je gebeurd? Hoe kan ik je helpen deze nieuwe waarheid te creëren? Hoe kan ik je helpen bij wat je denkt dat er nodig is om gelukkiger, gezonder en trotser op jezelf te zijn?

Wees je de komende dagen eens bewust van de kracht van jouw intentie, van jouw mind. Je kunt zelf zoveel meer dan je wellicht denkt!

 

Misschien geloof je nog niet volledig in jezelf, maar ik geloof wel al in jou!

Zelf ervaren? Je bent welkom voor een introductiesessie in de praktijk. 

 

Over Unmani

Het is mijn passie om mensen met stress en fysieke klachten te helpen om meer balans en plezier te beleven, en om naar hun lichaam te luisteren en zo weer vrienden met de stilte te worden, waardoor stress en pijn verminderen.

 

 

volgt me op facebook

Gerelateerde artikelen

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin